‘İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞALIM’

Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, Koronavirüs sürecinde zor duruma düşen ihtiyaç sahibi vatandaşlara esnaflar aracılığıyla ulaşılması için çağrıda bulundu.

Başkan Akdardağan, “Koronavirüs salgını nedeniyle içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde ülkemiz ve ilimizde zor duruma düşen vatandaşlarımız olmuştur. Bu zorlu süreçte işsiz kalan, zor duruma düşen, hasta olan, yakınını kaybeden, ailesini geçindirmekte zorlanan ve yardıma ihtiyacı olan insanımızın sayısı artmıştır. Gerçekten zor durumda olan vatandaşlarımızı mahallelerimizin ışığı, ailelerin kara gün dostu olan bakkal esnaflarımız çok iyi bilmektedir. Vefa gruplarında gönüllü olarak yer alan ve mahallesini çok iyi tanıyan bakkallarımız sosyal ve insani bir görev olarak ihtiyaç sahiplerini gözetmekte ve gerekeni yapmaktadır. Ama her vatandaşımıza ulaşmakta esnaflarımızın imkanları zaman zaman yetersiz kalmaktadır.” Dedi.

EL BİRLİĞİ İLE YÜZLERİ GÜLDÜRELİM

Zorlu günlerin atlatılması için dayanışmanın ve paylaşmanın sürmesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Akdardağan, “Mahallelerimizde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için daha önce İçişleri Bakanlığımızın önerisiyle bazı siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının ihtiyaç sahipleri için girişimleri olmuştu. Şimdi bu çağrımızı yineliyoruz. Belediyelerimiz başta olmak üzere hayır yapmak isteyen vatandaşlarımızdan ricamız var. Gelin ihtiyaç sahiplerine ulaşalım ve el birliği ile yüzleri güldürelim.” Dedi.

ESNAFA DESTEK

Başkan Akdardağan, “Başta Sakarya Valiliğimiz ve Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere, kaymakamlıklarımız, ilçe belediyelerimiz, kurum ve kuruluşlarımızın yanı sıra hayırseverlerimiz, ihtiyaç sahipleri için zaman zaman alınan gıda kolileri veya ihtiyaç malzemelerini bakkallarımız aracılığıyla temin etsinler. Böylelikle bakkallardan yapılacak her alışveriş hem esnafımıza destek olacak, hem de gerçek ihtiyaç sahibinin yüzünü güldürecektir. Her zaman vefasını gösteren milletimiz ve devletimizin güzide kurumlarının bu konuda da gerekeni yapacağından eminiz” dedi. Saim İŞÇİ

15 Haz 2021 - 13:16 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.