İYİ PARTİ TEŞKİLATI BOĞAZKÖY MAHALLESİNDE

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, hafta sonu ziyaretlerine devam ediyor.

TEŞEKKÜR ETTİ

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, Arifiye İlçe Başkanı Özcan Turgut ile bir araya gelerek Boğazköy Mahalle Muhtarı Ayhan Ömer Odabaş'ı ve Boğazköy mahalle sakinlerini ziyaret etti. Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır: ''misafirperverliklerinden dolayı Boğazköy mahalle muhtarımıza ve mahalle sakinlerine teşekkür ederiz'' dedi.

MUTLULUK DİLEDİLER

Boğazköy mahalle ziyareti sonrası Kaynarca İlçesine geçen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve Yönetim Kurulu üyeleri Kaynarca İlçe Başkanı Celal Sağır ile bir araya gelerek, İsmail Haliloğlu’nun evlatları Tuğçe ve Engin’in düğün törenlerine katılarak ömür boyu mutluluklar dilediler.

20 Tem 2021 - 18:54 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.