‘VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ’

Erenler'e bağlı Bekirpaşa Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, “Bekirpaşa'mızın da bizim gönlümüzde müs...

Erenler'e bağlı Bekirpaşa Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, “Bekirpaşa'mızın da bizim gönlümüzde müstesna bir yeri vardır. Belediye başkanımız, ilçe teşkilatımız ve meclis üyemizle birlikte var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, İl Başkanı Yunus Tever, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Erdal Köse ve Belediye Meclis Üyesi İsa Yenioğlu, Bekirpaşa Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. AK Parti Erenler Belediye Meclis üyesi İsa Yenioğlu'nun organize ettiği buluşmada Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, meşalelerle karşılandı.

GÜZEL BİR ZİYARET TURU YAPTIK

Bekirpaşalıların kendisine gösterdikleri ilgiden memnun olan Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, “Bugün Erenler'imizde güzel bir ziyaret turu yaptık. Bekirpaşa'mızın da bizim gönlümüzde müstesna bir yeri vardır. Burada size hem yaptıklarımızı anlatmak hem de sizlerin sorunlarını dinlemek istiyoruz” dedi

SORUNLARI DİNLEDİ

Mahallelinin nöbetçi eczanelerle ilgili sıkıntısını dile getirmesinin ardından Yavuz, Sakarya Eczacılar Odası Başkanı Orhan Yontar'ı arayarak, konuyla ilgili bilgi aldı. İktidarları döneminde Bekirpaşa'ya çok ciddi hizmetler yaptıklarına değinen Yavuz, “Belediye başkanımız, ilçe teşkilatımız ve meclis üyemizle birlikte var olan sorunların giderilmesi için gayretle çalışıyoruz” dedi.

29 Tem 2021 - 16:13 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.