FİSKOBİRLİK 16 AĞUSTOS'TA FINDIK ALIMINA BAŞLIYOR

Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, tüm bölgelerde fındık alımlarına başlayacaklarını belirterek, "16 Ağustos'ta tüm bölgelerde alımlara başlıyoruz." dedi.

2021 yılı fındık sezonuna sayılı günler kaldı. Fındık Tarım ve Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) bu sezon da önceki yıllarda uyguladığı fiyat politikasını devam ettirecek. FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, bu sene piyasada oluşacak fiyatın bir miktar üzerinde bir fiyatla fındık almaya devam edeceklerini söyledi. Bayraktar, "FİSKOBİRLİK olarak bundan 4-5 yıl önce başlattığımız yürüyüşü her geçen yıl artırarak devam ettiriyoruz. Bu sezon kararımızı aldık. 16 Ağustos'ta tüm bölgelerde alımlara başlıyoruz. Üreticilerimizin fındığını yine oluşan fiyatın bir miktar üzerinde peşin parayla, kapılarından nakliye ve hamaliye ücreti almadan fındığı almaya talibiz. Ayrıca üreticilerimiz fındığını satmak istemiyor ve bırakacak yerimiz yok diyorlarsa depolarımızı emanete açmış durumdayız" dedi.

31 Tem 2021 - 23:50 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.