YEŞİL MUTABAKAT SATSO'DA ANLATILDI

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliğinde, SATSO üyelerine yönelik “Yeşil Mutabakat Bilgilendirme” eğitimi gerçekleştirildi.

TOBB Sektör Meclisleri Müdürü Ayşe Çelebi Doğan’ın katılımı ve Çevre Müdürlüğü – Sektörler ve Girişimcilik Dairesi Uzman Yardımcısı Esin Özarslan’ın sunumuyla gerçekleştirilen eğitimde Paris İklim Anlaşması, Avrupa Yeşil Mutabakatı, 55’e Uyum ve bu konuda TOBB’un çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

TİCARET ARTIK DEĞİŞİYOR

TOBB Sektör Meclisleri Müdürü Ayşe Çelebi Doğan; “İklim değişikliği günlük yaşamda olduğu kadar sanayi ve ticarette de etkiye sahip. Dünya ülkeleri artık sürdürülebilirliği üretim ve ticaretin merkezine koydu. Bu da üretimi ve ticaretin şeklini şimdiden tetiklemeye ve değiştirmeye başladı. Bizlerin bu gelişmeleri uzaktan izlemek gibi bir lüksümüz yok. Bu gelişmeleri iyi uygulayan ülkeler ve firmalar birçok rekabet avantajı sağlayacaktır. TOBB olarak sektörlerin yeni düzene uyum sağlaması için süreci yakından takip ediyor ve destek oluyoruz” dedi.Murat UYGUN

15 Eyl 2021 - 16:12 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.