Büyükşehirli Kanocular Başarıyla Döndü

Büyükşehirli kanocular Ordu’da düzenlenen Durgunsu Kano yarışlarında 2 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya topladı.

TEBRİK MESAJI YAYINLANDI

17 ilden 24 kulüp ve 230 sporcunun katıldığı yarışlarda Büyükşehirli sporcular 2 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya topladı. Büyükşehirli sporculardan Muhammet Emin Sulak minik erkekler kategorisinde mücadele ettiği 500 metre ve 1000 metre yarışlarında birinci olurken İdris Şentrük ise büyük erkekler kategorisinde mücadele ettiği 500 metre yarışlarında üçüncü, 1000 metre yarışlarında ise ikincilik elde etti. 23 yaş altı kategorisinde yarışan Baran Demir ise 200 metre yarışlarında üçüncü oldu. Gençlik Hizmetleri ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından yarışlarda derece elde eden Büyükşehirli sporcular tebrik edildi.

22 Eyl 2021 - 16:15 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.