SERDİVAN AJANS 62. SAYISI OKURLARIYLA BULUŞTU

Farklı konu ve konuklarıyla her sayısında şehrin kültür ve sanat hayatına ayna tutan Serdivan Ajans; 62. sayısında tarihçi yazar Prof. Dr. Mustafa Alican ile röportaja yer veriyor.

Türkiye’nin kurucu hikâyesi olan Malazgirt’in yalnızca tarih ilminin konusu olmadığını dile getiren Prof. Dr. Alican, aynı zamanda diğer bilim ve sanat dallarının da ilgisi haline gelmesi gerektiği ifadelerine yer veriyor. Malazgirt Zaferi’nin önemini vurgulayan Alican, Anadolu’da yetişen Türk askerlerine İstanbul’u fethettiren ruhun Malazgirt olduğunu belirtiyor. Serdivan Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; müzik kültürü, gelenekli sanatlar, biyografi, yorum, söyleşi, gezi kültürü ve fotoğraf köşelerinin yanı sıra Ortadoğu, güncel konular ve kitabıyat bölümleri de yer alan Serdivan Ajans’ın yeni sayısının da yine dopdolu olduğu belirtildi. Murat UYGUN

12 Eki 2021 - 16:27 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.