CHP SAKARYA’DAN STK’LARA ZİYARET

CHP Sakarya İl Başkanı ve parti il yöneticileri, kentin dört önemli kuruluşlarına ziyaret gerçekleştirdi. CHP’li Keleş’e gerçekleştirdiği dört ayrı ziyarette İl Başkan Yardımcıları Nalan Yedekçi Cemal Demir, Gönül İrsi, Ayhan Kadanalı ve Eymen Erdoğan eşl

YENİ GELEN BAŞSAVCI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş ve beraberindeki heyetin ilk durağı Elazığ’dan Sakarya’da yeni gelen Başsavcı Osman Köse oldu. Göreve yeni başlayan Başsavcı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren CHP’liler yeni görevinde Köse’ye başarılar diledi.

APEK ZİYARET EDİLDİ

CHP’lilerin bir sonraki durağı ise S.S Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi (APEK) oldu. Başkan Keleş ve partililer, APEK Yönetim Kurulu Başkanı Sebahatin Karasakal ve yönetim kurulu üyeleri ile çiftçinin sorunlarını görüştü, istek ve taleplerini dinledi. CHP’li Keleş, Türkiye’nin tarım alanında dışa bağımlı bir ülke haline gelmesi ve bu bağımlılıktan CHP iktidarında nasıl kurtulunacağına ilişkin görüşlerini paylaşarak, karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

HAYKOOP ZİYARET EDİLDİ

APEK’in ardından Başkan Keleş ve yönetimi daha sonra S.S. Sakarya-Kocaeli Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği (HAYKOOP)’un kapısını çaldı. Sakarya HAYKOOP Yönetim Kurulu Başkanı Recep Pulat ve yönetimi ile bir araya gelen CHP’li Keleş ve ekibi, hayvancılığın durumuna dikkat çekerek, sütle ilgili gelişmeleri masaya yatırdı. İki Başkan karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunarak, Sakarya’da hayvancılığın daha iyi noktalara gelebilmesi adına karşılıklı fikir alışverişlerinde bulundu.

SMMMO ZİYARET EDİLDİ

CHP’lilerin son ziyareti ise Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO)’ya oldu. SMMMO Başkanı Ertuğrul Kocacık ve yönetimi ile kentin sorunları başta olmak üzere, TÜRMOB’un mali sorunlar ve Türkiye’nin vergi sorunlarına ilişkin konular gündeme getirildi.

CHP İKTİDARINDA NELER YAPILACAĞI ANLATILDI

CHP İl Başkanı Ecevit Keleş ve yönetiminin gerçekleştirdiği tüm ziyaretlerde ise CHP iktidarında tarım alanında, hayvancılık alanında, vergi konusunda neler yapılacağı, hangi yanlışların tekrarlanmayacağı, STK’lara hangi konuda nasıl destekler verileceği tek tek anlatıldı. Başkan Keleş, gerçekleştirdiği ziyaretlerinden dolayı ise kendilerini ağırlayan STK’lara da teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

13 Eki 2021 - 13:26 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.