“BİR KALEM BİR GELECEK”

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Elektrik Elektronik Mühendisleri Enstitüsü (IEEE) Öğrenci Topluluğu, “Bir Kalem Bir Gelecek” bir köy okuluna yardım kampanyası başlattı.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Elektrik Elektronik Mühendisleri Enstitüsü (IEEE) Öğrenci Topluluğu, “Bir Kalem Bir Gelecek” bir köy okuluna yardım kampanyası başlattı. Şanlıurfa’nın Kurucahöyük köyündeki Kurucahöyük İlkokulu öğrencileri için düzenlenen kampanya kapsamında ilkokul seviyesinde okuma kitabı ve kırtasiye malzemeleri toplanıyor.

BÜYÜK DESTEK GÖRDÜ

Topluluk Öğrenci Başkanı Şahnur Şerefoğlu, ilkokul öğrencilerinin ihtiyaçlarına katkıda bulunmak ve okumaya olan sevgilerini desteklemek amacı ile topluluk olarak böyle bir kampanya başlattıklarını ve Sakarya Üniversitesinin hemen hemen her bölümünden çok iyi geri dönüşler ve katkılar aldıklarını belirtti. Şerefoğlu, hedeflerinin bu kampanyayı büyüterek bir kütüphane projesine dönüştürmek olduğunu açıkladı. Topluluk tarafından yapılan bilgilendirmede, köy okulundaki öğrencilere katkıda bulunmak için yeni veya temiz ikinci el ilkokul seviyesinde okum kitabı ve kırtasiye malzemesi yardımı yapılabileceği vurgulandı.

24 Kas 2021 - 10:25 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.