İKİ İLÇEDE PATLADI

31 Aralık-6 Ocak tarihleri arasında ilimizde 100 binlik orana göre vaka sayısı artan ilk iki ilçe Serdivan ve Sapanca, Taraklı ise vaka sayısı artışında son sırada.

Omicron varyantı ile birlikte vakalar ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de artışa geçti. 100 binlik Nüfus oranına göre Serdivan ve Sapanca ilçelerinde vakalar patladı. Vakanın patlamadığı tek ilçe ise Taraklı oldu. 31 Aralık ve 6 ocak tarihleri arasında haftalık toplam vaka sayısına göre değerlendirildiğinde ise Adapazarı : 1013 vaka ile birinci, Serdivan 679 vaka ile ikinci, Erenler ise 257 toplam vaka ile üçüncü sırada. Haftalık toplam vaka sayısına göre Taraklı ise 3 yeni vaka ile son sırada.

09 Oca 2022 - 12:39 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.