DURAK “TÜRK TELEKOM CEZALANDIRIYOR”

Demokrasi ve Atılım Partisi İl Başkan Yardımcısı ve Dijital Dönüşüm ve Teknoloji Politikaları Başkanı Murat Durak, Türk Telekom'un Sakarya'da altyapıya yatırım yapmamasının cezasını Sakaryalıların çektiğini söyledi.

Demokrasi ve Atılım Partisi İl Başkan Yardımcısı ve Dijital Dönüşüm ve Teknoloji Politikaları Başkanı Murat Durak, Sakaryalının internetle ilgili şikayetlerinin Türk Telekom tarafından ciddiye alınmamasını eleştirdi. Türk Telekom'un özellikle pandemi döneminde sınıfta kaldığını belirten Başkan Durak, “Zaten Avrupa'nın en yavaş internetini en pahalı kullanan kullanıcılarıyız, Ayrıca yetersiz altyapı nedeniyle vatandaşın talebini karşılayamayan Türk Telekom, uzaktan eğitim döneminde de vatandaşı çileden çıkarmıştır” dedi.

YATIRIM YAPMADAN KAR ELDE ETMEK İSTİYORLAR

Türk Telekom'un Sakarya'da yatırım yapmadan kar elde etmek istediğini vurgulayan Durak, insanların şikayetlerini dile getirdiği internet siteleri ve sosyal medyaya bakıldığında Sakarya'nın internet alanındaki yetersizliğinin görülebileceğine değindi. Durak, “Şehir merkezine 500 metre mesafedeki yerleşim yerlerine kutu olmadığı belirtilerek abone yapılmamakta, Serdivan'da 200 metre mesafeye abonelik nakledilememektedir. Bunun gibi binlerce şikayete Türk Telekom kulaklarını tıkamaktadır, Çağa ayak uydurmak, teknolojiyi hayatımızda kullanarak hayatımızı daha kolaylaştırmak için öncelikle internet alt yapımızı geliştirmemiz ve hızlandırmamız gerekmektedir.” dedi.

19 Oca 2022 - 11:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.