KAPANAN 67 MAHALLE YOLU AÇILDI

Büyükşehir Belediyesi karla mücadele çalışmaları kapsamında 67 mahalle yolunun ulaşıma açıldığını ve şu anda kapalı yolun bulunmadığı açıkladı.

KAPANAN 67 MAHALLE YOLU AÇILDI
KAPANAN 67 MAHALLE YOLU AÇILDI
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin karla mücadele çalışmaları aralıksız sürüyor. 88 personel ve 52 araçla yağışın başladığı ilk andan itibaren sahada çalışan ekipler, ihbarın yapıldığı bölgelere en hızlı şekilde müdahale etti. Son rapora göre 24 saatte kapandığı bildirilen 67 mahalle yolu ulaşıma açıldı, kapalı mahalle yolu kalmadı.

“KARLA MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ”

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, "Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri olarak kentin her noktasında teyakkuzda olup, karla mücadelemizi tüm imkânlarımızla sürdürüyoruz. An itibariyle yoğun kar yağışının etkili olduğu mahallelerde yürüttüğümüz temizleme çalışmaları kapsamında ihbar aldığımız 67 mahalle yolu hızlı müdahaleyle ulaşıma açıldı ve şu anda kapalı yol bulunmamaktadır" denildi.

20 Oca 2022 - 16:19 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.