KAPLAN KONUK OLDU

Büyükşehir Belediyesi Ocak Kültür Sanat Etkinlikleri Yazar Yusuf Kaplan’ın konuşmacı olarak katıldığı “Çağrısı, Çağ’ını Kuracak Bir Gençlik” isimli konferans ile devam etti.

KAPLAN KONUK OLDU
KAPLAN KONUK OLDU
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen Ocak Kültür Sanat Etkinlikleri “Çağrısı, Çağ’ını Kuracak Bir Gençlik” isimli konferans ile devam etti. Yazar Yusuf Kaplan’ın konuşmacı olarak katıldığı konferansta gençliğin öneminden, günümüz gençliğinden ve gençlere yol göstermenin yollarından bahsedildi. AKM’de düzenlenen konferans Başkan Ekrem Yüce’nin yanı sıra Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Resul Narin ve çok sayıda kültür sanat dostları takip etti. Program sonunda Başkan Yüce, konuşmacı Kaplan’a günün anısına hediyeler takdim etti. Alkan KUYAŞ

20 Oca 2022 - 16:20 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.