Ferizli’de Cimnastik Günleri

Ferizli Spor Salonunda gerçekleştirilen Cimnastik branşı antrenmanları, dur durak demeden devam ediyor.

SIKI ÇALIŞMA

Cimnastik branşında eğitimlerini sürdüren minik sporcular, antrenörleri nezaretinde çalışmalarına artan tempo eşliğinde devam ediyorlar. İşi bir hayli sıkı tutan minikler, antrenmanlarda ise birbirleri ile kıran kırana rekabet ediyorlar. Jimnastik sporuna dair temel eğitim alan minik sporcular, çalışmalar esnasında alınan tüm sağlık tedbirleri uymaya ise büyük özen gösteriyorlar. Ferizli Spor Salonunda yapılan çalışmalar, haftanın belirli günlerinde aksatılmadan sürdürülecek. (Mesut ÇAYIR)

20 Oca 2022 - 19:37 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.