Şen, aday adaylığına "Bende varım" dedi

Erenlerin iddialı ismi Harun Şen, AK Parti’den Erenler Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Başvuru formunu AK Parti İlçe Başkanı Ömer Barik’e teslim eden Şen, “Türkiye Yüzyılı’nda millet hizmet için yola çıktık” dedi.

Haber albümü için resme tıklayın

TÜRKİYE YÜZYILI VURGUSU

Erenler’in tanınmış iş insanlarından Harun Şen, AK Parti Erenler Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatını tamamladı.  Başvuru formunu AK Parti İlçe Başkanı Ömer Barik’e teslim eden Şen, “AK Parti’mizden Erenler Belediye Başkan Aday adaylığı için müracaatımızı yaptık. Bu kutlu davanın bir neferi olarak Türkiye Yüzyılı’nda millete hizmet için çıktığımız bu yolda Allah’ü Teala bizi mahcup etmesin” dedi.  İlçe Başkanı Barik ise yaptığı konuşmada, “Millete hizmet yolunda aday adaylığı müracaatında bulunan dava arkadaşımızı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

YÖNETİM KURULU ÜYESİYDİ

Harun Şen 2014  ve 2019 yılı yerel seçimlerinde AK Parti’den belediye başkan aday adayı, 2019 ve 2020 yıllarında ise AK Parti İlçe Başkanlığı’na aday olmuştu. Şen, 2019 yılından itibaren AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeliğini sürdürüyor. Şen, 2024 yerel seçimlerinde yeniden Erenler belediye  başkan aday  adaylığı için yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti. MÜSİAD’da da çeşitli kademelerde görev yapan Şen, Kocaeli Üniversitesi İnşaat Programcılığı ve Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetiminden lisansını tamamladı. Sakarya Üniversitesi’nde Kentsel Dönüşüm alanında yüksek lisans eğitimini sürdüren Şen evli ve iki çocuk babasıdır. Onur ÖZEN

19 Kas 2023 - 16:02 Sakarya/ Erenler- Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.